Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Історія України та української культури» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус «Історія України та української культури» Семко Яна Сергіївна. 2. Семко Я. С., Мельник Ю. П. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи з текстами історичних джерел для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для всіх спеціальностей. Ч. 2., 2024. 3. Мельник Ю.П., Семко Я. С. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи з текстами історичних джерел для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для всіх спеціальностей. Ч. 3., 2025. 4. Семко Я. С., Мельник Ю.П. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи з текстами історичних джерел для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для всіх спеціальностей Ч. 1., 2024. 5. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс «Історія України та української культури»; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: