Конфлікт компетенцій органів державної влади в екологічному праві - Ващак, Владислав Анатолійович (Одеса: Юридична література, 2017)
В статті розкрито проблематику компетенції органів державної влади в екологічному праві. Визначення та розмежування компетенції дає змогу регулювати сферу дії органу державної влади, здійснювати організацію та впорядкування його діяльності, дозволяє прослідкувати його взаємовідносини з іншими державними інститутами та громадськими утвореннями.
Ващак В. А. Конфлікт компетенцій органів державної влади в екологічному праві / В. А. Ващак // Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних екологічних та природоресурсних відносинах: матеріали університетської інтернет-конференції для студентів 4-го та 5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 27 листоп. 2017 р.) відп. ред.: Т. Є. Харитонова та ін.; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». — Одеса : Юридична література, 2017 . – С. 22-24.
Keywords: конфлікт; компетенції органів державної влади; Екологічне право; проблематика компетенції органів державної влади; охорона навколишнього середовища; природокористування