Лекції з курсу біостатистики дисципліни “Соціальна медицина, громадське здоров’я - Гнідой, І. М.; Гнiдой, Iгор Михайлович (Міжнар. гуманітар. ун-т., 2022)
Лекції призначені для вивчення біостатистики здобувачами вищої освіти в галузі медицини, стоматології та фармації.

Lectures are intended for students studying biostatistics higher education in medicine, dentistry and pharmacy.
Гнідой І. М. Лекції з курсу біостатистики дисципліни “Соціальна медицина, громадське здоров’я / І. М. Гнідой // Міжнар. гуманітар. ун-т. ; Фак-т медицини та громадського здоров'я ; Фак-т стоматології та фармації. - 2022. - 260 с.
Keywords: відносні величини; графічне зображення статистичних даних; варіаційні ряди; аналіз динамічних рядів; кореляційно-регресійний аналіз; скринінг; relative values; graphic representation of statistical data; variation series; dynamic series analysis; correlation and regression analysis; screening; Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY