Спеціальна конфіскація: питання кореляції норм матеріального та процесуального права - Гловюк, І. В. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена проблемам спеціальної конфіскації як заходу кримінально-правового впливу. Встановлено певну невідповідність положень нового інституту кримінального права нормам, що були раніше закріплені у КК України. Запропоновано зміни до чинного кримінального закону.
Гловюк І. В. Спеціальна конфіскація: питання кореляції норм матеріального та процесуального права / І. В. Гловюк // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 262-267.
Keywords: інші кримінально-правові наслідки; заходи кримінально-правового впливу; спеціальна конфіскація; кримінально-процесуальна конфіскація; матеріальне та процесуальне право