Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 вересня 2023 р., м. Одеса, МГУ - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
В збірнику наведені матеріали, які докладалися на Міжнародній науково-практичній конференції «Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя» (м.Одеса, 14-15 вересня 2023р.), висвітлюються: результати науково-практичної діяльності Міжнародного гуманітарного університету й інших ЗВО та організацій України і зарубіжжя.
Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса,14-15 верес. 2023 р.). – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет. – 338 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26239
Keywords: філософія психології; психологічні дослідження; особистість; соціологія; ментальне здоров’я; інформаційне суспільство; гендер; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work