Специфіка виборчого процесу та особливості формування електорального простору сучасної України - Кормич, Анатолій Іванович; Кормич, Людмила Іванівна; Кормич, Анатолий Иванович; Кормич, Людмила Ивановна; Kormich, А.; Kormich, L. (My University, 2013)
The present article provides the analyses of the transformation of the evectional legislation on the example of parliamentary elections of 2012. The factors of influence upon the evectional process are also researched. Besides the dynamics of forms and methods of elections campaign is characterized.
Кормич А. І., Кормич Л. І. Специфіка виборчого процесу та особливості формування електорального простору сучасної України / А. І. Кормич, Л. І. Кормич // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 23-29.
Keywords: проведення виборів до Верховної Ради України; фактори впливу на виборчий процес; динаміка форм та методів проведення виборчої кампанії; виборче право України; проведение выборов в Верховную Раду Украины; факторы влияния на избирательный процесс; динамика форм и методов проведения избирательной кампании; избирательное право Украины