Щодо окремих способів вчинення злочинів з ознаками насильства - Храмцов, О. М. (Одеса, 2016)
У статті розглянуто питання щодо окремих способів вчинення злочинів з ознаками насильства. Зазначено, що вплив на волю іншої особи може бути здійснений як із застосуванням насильства (фізичного чи психічного) так і з використанням інших способів впливу. В ознаках об'єктивної сторони таких злочинів законодавцю потрібно чітко закріплювати способи такого впливу на волю потерпілої особи.
Храмцов О. М. Щодо окремих способів вчинення злочинів з ознаками насильства / О. М. Храмцов // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 95-99.
Keywords: злочини; вчинення злочинів з ознаками насильства; спосіб вчинення злочину; насильство; ознаки; боротьба і попередження злочинності