Петро Павлович Музиченко - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2009)
Покажчик містить матеріали про життєвий шлях, трудову, наукову і навчально-педагогічну діяльність П. П. Музиченкка.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Музиченко П.П.; Музыченко П.П.; Muzychenko P.