Організація державної служби в Україні. Загальна частина - Ківалов, Сергій Васильович; Кивалов, Сергей Васильевич; Kivalov, Serhii V.; Біла-Тіунова, Любов Романівна; Била-Тиунова, Любовь Романовна; Bila-Tiunova, Liubov R.; Даниленко, Юлія Сергіївна; Даниленко, Юлия Сергеевна; Danylenko, Yuliia S. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
Навчально-методичний посібник
Ківалов С. В. Організація державної служби в Україні. Загальна частина: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / С. В. Ківалов, Л. Р. Біла-Тіунова, Ю. С. Даниленко. - Одеса : Фенікс, 2019. – 72 с. – Режим доступу:
Keywords: адміністративне право; державна служба; публічна служба; административное право; государственная служба; публичная служба; Administrative Law; Public Service