Проблеми забезпечення інформаційної безпеки та відшкодування шкоди, заподіяної пристроями, підключеними до Інтернету речей - Некіт, Катерина Георгіївна (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженнюпоняття та елементів Інтернету речей, визначенню кола проблем, що виникаютьіз розвитком Інтернету речей. Зазначено, що серед таких проблем першочерговими є проблема захисту персональних даних та відшкодування шкоди, заподіяної пристроями, підключеними до Інтернету речей. Окрема увага приділена саме проблемі відшкодування шкоди, заподіяної пристроями, що є елементами Інтернету речей. Визначено засоби запобігання та умови відшкодування такої шкоди.
Некіт К. Г. Проблеми забезпечення інформаційної безпеки та відшкодування шкоди, заподіяної пристроями, підключеними до Інтернету речей / К. Г. Некіт // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 107-111.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Інтернет речей; персональні дані; відшкодування; інформаційна безпека; саморегулювання; обмеження права власності; Internet of things; personal data; information security; selfregulation; limitation of ownership right