Проблеми створення єдиного цифрового ринку й авторські права - Харитонова, Е. И.; Kharitonov, A. I.; Харитонова, О. І. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено проблемі формування єдиного цифрового простору, а також інтернет-відносинам, які мають транскордонний і децентралізований характер. У зв'язку із цим виникають колізійні норми в міжнародному законодавстві й відбувається порушення прав власників і користувачів.
Харитонова О. І. Проблеми створення єдиного цифрового ринку й авторські права / О. І. Харитонова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 44-50.
Keywords: цифровий простір; інтернет-відносини; Інтернет; інтелектуальна власність; авторське право; цифровое пространство; интернет-отношения; Интернет; интеллектуальная собственность; авторское право; digital space; Internet relations; Internet; intellectual property; copyright