Право на вищу освіту та універсальні правові стандарти протидії дискримінації - Громовенко, К. В. (Запоріжжя, 2017)
У статті розглянуто еволюцію запровадження міжнародних механізмів захисту від дискримінації у вимірі реалізації права на освіту, включно із правом на вищу освіту. Досліджено норми універсальних конвенцій з прав людини, схвалених під егідою ООН, практику їх роз’яснення та застосування конвенційними органами.
Громовенко К. В. Право на вищу освіту та універсальні правові стандарти протидії дискримінації / К. В. Громовенко // Юридичний науковий електронний журнал. – Запоріжжя, 2017. - № 3. – С. 210-213.
Keywords: конвенції ООН; конвенційні комітети; право на освіту; право на вищу освіту; расова дискримінація