Сучасний рівень упровадження електронних сервісів обслуговування платників податків - Трофименко, О. Г.; Трофименко, Е. Г.; Trofimenko, E. G.; Логінова, Н. І.; Логинова, Н. И.; Loginova, N. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті проаналізовано сучасні тенденції процесу інформатизації податкової служби України в межах проведення масштабної податкової реформи. Розглянуто реалізовані проекти з впровадження систем електронної звітності та електронного декларування доходів, які визнані провідними міжнародними експертами успішними. Конкретизовано пріоритетні напрями подальшої інформатизації податкової служби, покликані покращити умови ведення бізнесу в Україні.
Трофименко О. Г., Логінова Н. І. Сучасний рівень упровадження електронних сервісів обслуговування платників податків / О. Г. Трофименко, Н. І. Логінова // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 236-242.
Keywords: інформатизація податкової системи; інформаційні технології; електронна форма подання звітності; електронно-цифровий підпис; електронна перевірка; информатизация налоговой системы; информационные технологии; электронная форма подачи отчетности; электронно-цифровая подпись; электронная проверка; informatization of the tax system; information technology; electronic form of reporting; electronic-digital signature; electronic check