Особливості відводу у цивільному судочинстві за проектом закону україни «про внесення змін до господарського процесуального кодексу україни, цивільного процесуального кодексу україни, кодексу адміністративного судочинства україни та інших законодавчих актів» за № 6232 від 23.03.2017 року - Калініченко, Любов Василівна (Одеса : Фенікс, 2017)
Метою Статтіє здійснення ґрунтовного порівняльного аналізу норм діючого Цивільного процесуального кодексу України із запропонованою редакцію нового Цивільного процесуального кодексу України (ЦПК України), що стосуються порядку відводу в цивільному судочинстві.
Калініченко Л. В. Особливості відводу у цивільному судочинстві за проектом закону україни «про внесення змін до господарського процесуального кодексу україни, цивільного процесуального кодексу україни, кодексу адміністративного судочинства україни та інших законодавчих актів» за № 6232 від 23.03.2017 року / Л. В. Калініченко / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 45-49
Keywords: особливості відводу; цивільне судочинство; судова реформа; судовий захист