Проблеми адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю - Панфілов, О. Є. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено аналізу адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю стосовно антикорупційних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Визначено ознаки юридичного складу адміністративного правопорушення - порушення вимог фінансового контролю, а також недоліки правового регулювання цих відносин.
Панфілов О. Є. Проблеми адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю / О. Є. Панфілов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.31-33.склад
Keywords: склад адміністративного правопорушення; адміністративна відповідальність; фінансовий контроль; антикорупційні декларації; логічна правова норма