Мовна адаптація студентів-іноземців юридичних ВНЗ у білінгвістичному середовищі - Занько, О. В.; Zanko, O. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
На аналізі вивчених матеріалів автор робить висновок, що пропоновані заходи та методичні рекомендації, системна виховна робота викладачів НУ «ОЮА» сприяють лінгвістичній, соціально-культурній адаптації іноземних студентів, а також спрямовані на подолання мовних труднощів в умовах українсько-російского білінгвізму.
Занько О. В. Мовна адаптація студентів-іноземців юридичних ВНЗ у білінгвістичному середовищі / О. В. Занько // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспіра-нт. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 603-605.
Keywords: білінгвістичне середовище; мовна адаптація студентів-іноземців юридичних вузів; билингвистическая среда; языковая адаптация студентов-иностранцев юридических вузов; bilingual Wednesday; language adaptation of foreign students of law schools