Проблеми застосування інституту зупинення досудового провадження у діяльності слідчих органів внутрішніх справ - Татаров, О. Ю.; Татаров, О. Ю.; Tatarov, О. (My University, 2012)
Some relevant particularities of using criminal procedure institute pre-trial stopping in investigation activity are characterized in the article.
Татаров О. Ю. Проблеми застосування інституту зупинення досудового провадження у діяльності слідчих органів внутрішніх справ / О. Ю. Татаров // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 242-251.
Keywords: слідчі органи внутрішніх справ в Україні; досудове провадження; зупинення досудового провадження; следственные органы внутренних дел в Украине; досудебное производство; остановка досудебного расследования; investigative bodies of internal affairs in Ukraine; pre-trial; Stop pre-trial investigation