Об'єкти незавершеного будівництва - Сауляк, Руслан Володимирович (Одеса: Фелікс, 2021)
Розкрито нюанси, сполучені з договірними відносинами стосовно об'єктів нерухомого майна незавершеного будівництва. Зазначено варіанти визначення різних предметів договорів, що укладаються відносно об'єктів незавершеного будівництва.
Сауляк Р. В. Об'єкти незавершеного будівництва / Р. В. Сауляк // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 59-62.
Keywords: об'єкти незавершеного будівництва; договір відчуження; договір іпотеки; предмет договору; предмет іпотеки