Практикум з освітнього менеджменту і моніторингу : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти - Татарнікова, Анжелика Анатоліївна; Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024)
Практикум з освітнього менеджменту і моніторингу містить систему індивідуальних завдань для опанування здобувачами другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти провідних інструментів і процедур, необхідних для ефективного здійснення функцій управлінської та моніторингової діяльності в сучасному закладі вищої освіти. Практикум рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти різних спеціальностей (011 Освітні, педагогічні науки, 025 Музичне мистецтво, 034 Культурологія, 035 Філологія, 053 Психологія та інш.), а також лідерам студентського самоврядування й фахівцям-початківцям, які займають адміністративні й організаційно-методичні посади у структурних підрозділах закладу вищої освіти.
Цокур О. С. Практикум з освітнього менеджменту і моніторингу : навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти / О. С.Цокур, А. А. Татарнікова. - Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. - 48 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28858
Keywords: Освітній менеджмент і моніторинг; Нормативно-правові основи управлінської та моніторингової діяльності; Формування конкурентноспроможності й професійної мобільності; Менеджер вищої освіти; Самоменеджменту та управління особистісними ресурсами