Управління командами : навчально-методичний посібник - Корнута, Людмила Михайлівна; Геращенко, Олександр Сергійович; Шмаленко, Юлія Іванівна (Одеса : Фенікс, 2025)
У навчально-методичному посібнику представлений короткий зміст тексту лекцій, викладені плани практичних занять, надані завдання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти, вказані питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, розкриті критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Управління командами», здобувачів випускних курсів закладів вищої освіти котрі прагнуть поглибити власні знання з лідерства та управління, а також керівників публічних інституцій.
Корнута Л. М. Управління командами : навч.-метод. посібник / Л. М. Корнута, О. С. Геращенко, Ю. І. Шмаленко. - Одеса : Фенікс, 2025. - 48 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30782
Keywords: Методичні вказівки; команда та командна робота; структура команди; психологічні основи управління командною роботою; прийняття командних рішень; конфлікти та фасилітація в команді; мотивація та заохочення в команді