Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» Мірошник Марина Анатоліївна. 2. Мірошник М. А., Григор’єва Т.І. Алгоритми та структури даних : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] / Мірошник М.А., Григор’єва Т.І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 49 с. 3. Мірошник М. А., Григор’єва Т.І. Алгоритми та структури даних : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Мірошник М.А., Григор’єва Т.І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 18 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32549