Соціальні практики убезпечення життя: особистісний вимір - Калашнікова, Людмила Володимирівна; Калашнікова, Л. В.; Kalashnikova, Liudmyla V. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Дослідницька увага приділена соціальним практикам формування безпечної життєдіяльності людини, питанням формування уявлень про безпеку, практикам реагування на небезпеки, загрози і ризики.
Калашнікова Л. В. Соціальні практики убезпечення життя: особистісний вимір / Л. В. Калашнікова // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 217-220.
Keywords: соціальні практики; особистість; убезпечення життя; безпека; небезпека; невизначеність; social practices; personality; life security; security; danger; uncertainty; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES