Формування фрейму "ресурсного поля" - Лазарев, Сергій Сергійович (Одеса, 2014)
В даній статті дається аналіз поняття та сутності фрейму, вивчається процес рамкового аналізу політичних дій, оскільки саме він дозволяє виявити маніпулювання громадською думкою та визначити ресурсне поле в тих випадках, коли у повідомленнях мас-медіа має місце фреймінг.

This article analyzes the concept and essence of the frame, studied process of framework analysis of political action, since it allows to detect manipulation of public opinion and to determine resource field in cases when media reports have the framing.
Лазарев С. С. Формування фрейму "ресурсного поля" / С. С. Лазарев // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 211-218.
Keywords: фрейм; політичні дії; маніпулювання громадською думкою; ресурсне поле; мас-медіа; фреймінг; фрейм; политические действия; манипулирование общественным мнением; ресурсное поле; СМИ; фрейминг; frame; political action; manipulation of public opinion; resource field; media; framing