Експериментальна психологія: Робочий зошит для самостійної роботи студентів-психологів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА» - Бедан, Вікторія Борисівна; Бедан, В. Б.; Бедан, Виктория Борисовна; Bedan, Viktoriia B. (Одеса : Фенікс, 2021)
Робочий зошит призначений для виконання завдань та питань блоку самостійної роботи студентів-психологів. Завдання охоплюють всі основні теми і розділи курсу «Експериментальна психологія». Письмове виконання та опрацювання запропонованих завдань допоможе студентам в узагальненні, закріпленні та перевірці знань з курсу експериментальної психології.

Рабочая тетрадь предназначена для выполнения задач и вопросов блока самостоятельной работы студентов-психологов. Задания охватывают все основные темы и разделы курса «Экспериментальная психология». Письменное выполнение и проработка предложенных задач поможет студентам в обобщении, закреплении и проверке знаний по курсу экспериментальной психологии.

The workbook is intended to perform tasks and questions of the block of independent work of students-psychologists. Tasks cover all the main topics and sections of the course "Experimental Psychology". Written implementation and elaboration of the proposed tasks will help students to summarize, consolidate and test knowledge of the course of experimental psychology.
Бедан В. Б. Експериментальна психологія: Робочий зошит для самостійної роботи студентів-психологів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА» / В. Б. Бедан. - Одеса : Фенікс, 2021. - 75 с. DOI: 10.32837/11300.14409