Особливості пенсійного забезпечення спортсменів - Харитонова, Людмила Іванівна; Харитонова, Л. І.; Kharytonova, Liudmyla I. (Одеса, 2018)
У статті досліджуються особливості пенсійного забезпечення спортсменів, визначаються підстави та умови призначення усіх видів пенсій як в системі пенсійного страхування (вік, інвалідність та втрата годувальника), так і в системі пенсійного забезпечення (вислуга років). Зазначені категорії спортсменів, яким надано право на збільшення усіх видів пенсій відповідно до Закону України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною».
Харитонова Л. І. Особливості пенсійного забезпечення спортсменів / Л. І. Харитонова // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2018. – Вип. 30. – С. 75-79.
Keywords: пенсійне забезпечення; пенсійне страхування; особливі заслуги; pension provision; pension insurance; special merits; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE