Симетрія та асиметрія контекстуальних синонімічних іменних груп у німецькомовному публіцистичному дискурсі: когнітивний аспект - Суддя, А. М.; Суддя, Антон Миколайович; Suddia, А. М. (Одеса, 2015)
Статтю присвячено проблемі визначення обсягів значень контекстуальних синонімічних груп, які є симетричними, та механізмів, які зумовлюють виникнення асиметрії під час зближення значень таких груп.

The article deals issue of how to determine the symmetric part of the meaning within the noun groups and the processes that cause the asymmetry when the noun groups ’ meanings synonymize.
Суддя А. М. Симетрія та асиметрія контекстуальних синонімічних іменних груп у німецькомовному публіцистичному дискурсі: когнітивний аспект / А. М. Суддя // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 103-106.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; асиметрія; іменна група; контекстуальні синоніми; прикметник; симетрія; adjective; asymmetry; contextual synonyms; noun group; symmetry