Поняття колізійних норм та колізійне регулювання спадкових відносин, ускладнених іноземним елементом - Хороша, Т. С.; Khorosha, T. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено аналізу поняття колізійних норм та колізійному регулюванню спадкових відносин, ускладнених іноземним елементом. У ній детально досліджуються колізійні норми щодо спадкування в міжнародному праві, розкривається порядок визначення права, яке застосовується як до самого спадкування, так і до форми складання заповіту.
Хороша Т. С. Поняття колізійних норм та колізійне регулювання спадкових відносин, ускладнених іноземним елементом / Т. С. Хороша // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 354-360.
Keywords: спадкові відносини; колізійні норми; заповіт; спадкодавець; спадкоємець; наследственные отношения; коллизионные нормы; завещание; наследодатель; наследник; inheritance relations; conflict rules; testament; testator; heir