Міжнародні механізми захисту прав дітей - Штейнс, Юдіта Девісівна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті досліджуються питання ефективності міжнародних механізмів захисту прав дітей. Розглянуто випадки порушення прав дітей. Зроблено висновок, що наявні механізми щодо захисту прав дітей не дієздатні.
Штейнс Ю. Д. Міжнародні механізми захисту прав дітей / Ю. Д. Штейнс // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 166-169.
Keywords: права дитини; безпека дитини; національна безпека; міжнародні механізми захисту прав дітей