Беспризорность как фактор преступности несовершеннолетних - Петренко, О. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено аналізу стану дитячої безпритульності як фонового для злочинності явища. Надається характеристика безпритульних дітей за соціально-демографічними, морально-психологічнимита кримінологічними критеріями.
Петренко О. А. Беспризорность как фактор преступности несовершеннолетних / О. А. Петренко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.334-336.
Keywords: безпритульність; бездоглядність; діти; сирітство; виховання; бездомні діти; діти втікачі; діти досліджувачі