До питання про інвестиційну привабливість економіки України - Примаченко, І. Ф.; Примаченко, И. Ф.; Primachenko, I. F. (Одеса : Фенікс, 2014)
Україна потенційно може бути однією із провідних країн за залученням інвестицій, оскільки країна багата на природні ресурси, кваліфіковану і дешеву робочу силу, має значний науково-технічний потенціал, наявну інфраструктуру, потужну виробничу базу, величезний внутрішній ринок збуту продукції та успішну інтеграцію у світовий фінансовий та товарний ринок. Варто лише подолати більшість із перерахованих вище вад.
Примаченко І. Ф. До питання про інвестиційну привабливість економіки України / І. Ф. Примаченко // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 410-412.
Keywords: інвестиційна привабливість економіки України; інвестиції; сприятливий інвестиційний клімат; залучення міжнародних інвестицій; инвестиционная привлекательность экономики Украины; инвестиции; благоприятный инвестиционный климат; favorable investment climate; investments; investment attractiveness of Ukrainian economy; привлечение международных инвестиций; attract international investment