Переговори і медіація у кримінальному провадженні - Гловюк, І. В.; Лапкін, А. В.; Мазур, М. Р.; Нор, В. Т.; Торбас, О. О.; Туманянц, А. Р.; Цувіна, Т. А. (Львів, 2022)
Навчальний посібник допоможе майбутнім фахівцям ознайомити- ся з теорією та практикою одних із найпоширеніших альтернативних способів вирішення конфліктів (спорів) – переговорами і медіацією, сприятиме у їх розумінні та застосуванні у кримінальному провадженні. Нормативна база і правозастосовна практика в посібнику аналізуються станом на 1 жовтня 2022 року. Посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю 081 «Право», аспірантів, викладачів закладів вищої юридичної освіти, а також для суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів, представників інших юридичних професій.
Переговори і медіація у кримінальному провадженні : навч. посібник / [І. В. Гловюк, А. В. Лапкін, М. Р. Мазур, В. Т. Нор, О. О. Торбас, А. Р. Туманянц, Т. А. Цувіна] ; за ред. д-ра юрид. наук, проф. Василя Нора, канд. юрид. наук, доц. Марти Мазур. – Електрон. вид. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2022. – 328 с. – (Удосконалення магістерської програми з кримінальної юстиції). DOI: 10.32837/11300/26000
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; відновне правосуддя; медіація; кримінальне провадження; адвокат; статус медіатора; виду угоди у кримінальному провадженні; кримінальний конфлікт; кримінальна відповідальність; CRIMHUM