Участь адвокатури у формуванні суддівського корпусу в Україні - Щербатий, Р. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розкрито і досліджено питання участі адвокатури у формуванні суддівського корпусу в Україні. Зазначено, що перспективами подальших досліджень у цьому напрямі є дослідження цілісної системи і особливостей участі адвокатури у формуванні суддівського корпусу в Україні.
Щербатий Р. Р. Участь адвокатури у формуванні суддівського корпусу в Україні / Р. Р. Щербатий // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 98-101.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; суддя; корпус суддів; адвокатське самоврядування; органи суддівського самоврядування