Вступ до мовознавства : навч. посіб. - Назаренко, О. М.; Назаренко, Оксана Миколаївна; Nazarenko, Oksana M. (Національний університет "Одеська юридична академія"; Фенікс, 2021)
Навчальний посібник побудований відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня навчального курсу «Вступ до мовознавства». Складається він із загальних положень, структури навчальної дисципліни, теоретичного матеріалу для лекцій, планів і завдань до практичних занять, тем і завдань для самостійної роботи, питань до іспиту та завдань для комплексної контрольної роботи. Зазначена дисципліна є особливо важливою для свідомого, осмисленого засвоєння української та іноземних мов. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів.
Назаренко О. М. Вступ до мовознавства : навч. посібн. / О. М. Назаренко. – Оде- са : Фенікс, 2021. – 190 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; мовознавство; мова; фонетика; лексикологія; граматика; linguistics; grammar; lexicology; phonetics