Проблеми класифікації дисциплінарних проступків державних службовців - Трампольська, К. О.; Трампольская, К. О.; Trampolska, K. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено теоретичним проблемам особливостей класифікації дисциплінарних проступків державних службовців в Україні, аналізу чинного законодавства, що регулює правовий статус державних службовців, вивченню різноманітних позицій щодо вживання поняття «дисциплінарна відповідальність», визначенню проблем правового регулювання статусу цієї категорії осіб та напрямків його вдосконалення.
Трампольська К. О. Проблеми класифікації дисциплінарних проступків державних службовців / К. О. Трампольська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 363-372.
Keywords: державні службовці; державна служба; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарний проступок; дисциплінарні стягнення; государственные служащие; государственная служба; дисциплинарная ответственность; дисциплинарный проступок; дисциплинарные взыскания; civil servants; civil service; disciplinary liability; serious misconduct; disciplinary action