Завдання касаційного перегляду в господарському судочинстві - Таликін, Є. А.; Талыкин, Е. А.; Talykin, E. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню завдань стадії касаційного перегляду в господарському процесі України. З урахуванням світового та вітчизняного досвіду аналізуються вихідні дані для визначення функціонально-цільового призначення касаційного перегляду. З’ясовується роль касації як інстанції та вплив касаційного перегляду на вирішення господарських справ. Обґрунтовується висновок про необхідність визначення завдання касаційного перегляду в руслі забезпечення правильності та одноманітності судового правозастосування.
Таликін Є. А. Завдання касаційного перегляду в господарському судочинстві / Є А. Таликін // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 293-298.
Keywords: господарська процесуальна форма; касація; завдання; одностайність практики; перегляд; хозяйственная процессуальная форма; кассация; задачи; единообразие практики; пересмотр; economic procedural form; cassation; tasks; uniformity of practice; revision