Повідомлення про підозру: загальна характеристика та проблеми удосконалення - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V.; Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, Yuriy P. (My University, 2014)
Стаття присвячена дослідженню повідомлення про підозру у контексті кримінально-процесуального рішення та процесуальної процедури. Виявлено недоліки нормативної регламентації повідомлення про підозру, систематизовано проблеми застосування відповідних норм КПК, запропоновано шляхи їх усунення.

Статья посвящена исследованию уведомления о подозрении в контексте уголовно-процессуального решения и процессуальной процедуры. Выявлены недостатки нормативной регламентации уведомления о подозрении, систематизированы проблемы применения соответствующих норм УПК, предложены пути их устранения.

In this article the notification of suspicion is investigated in the context of the criminal procedural decisions and the procedural process. Lacks of legal regulation of the notification of suspicion are detected; problems of application of appropriate rules of CPC are systematized; methods of their elimination are offered.
Аленін Ю. П. Повідомлення про підозру: загальна характеристика та проблеми удосконалення / Ю. П. Аленін, І. В. Гловюк // Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України. – 2014. - №1. – С. 161-169.
Keywords: повідомлення про підозру; підозрюваний; кримінально-процесуальне рішення; підстави повідомлення про підозру; вручення повідомлення про підозру; уведомление о подозрении; подозреваемый; уголовно-процессуальное решение; основания уведомления о подозрении; вручение уведомления о подозрении; notification of suspicion; suspected; criminal procedural decisions; grounds of notification of suspicion; handing of notification of suspicion