Професійна етика та дисциплінарна відповідальність юриста : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти другого рівня за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія» - Кісліцина, Ірина Олександрівна; Кісліцина, І. О.; Храпенко, Олена Олегівна; Храпенко, О. О.; Кравченко, Марина Олександрівна; Кравченко, М. О.; Нестерчук, Лілія Петрівна; Нестерчук, Л. П. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи в процесі навчання, посилання на міжнародне законодавство і національне законодавство України та на рекомендовану наукову літературу. Розкривають питання про правове регулювання етики юриста, загальні етичні вимоги, що висуваються до правників, які працюють у різних галузях, міжнародні етичні стандарти юридичної професії, етику судді, прокурора, адвоката, нотаріуса, а також професійну етику юриста у приватному житті, особливості притягнення до дисциплінарної відповідальності суддів, прокурорів, адвокатів, нотаріусів; підготовку майбутніх випускників НУ «Одеська юридична академія» до здійснення адвокатської діяльності. Призначені для здобувачів вищої освіти другого рівня за спеціальністю 081 «Право» НУ «Одеська юридична академія» з метою засвоєння ними знань.
Професійна етика та дисциплінарна відповідальність юриста : метод. вказівки для здобувачів вищої освіти другого рівня за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / І. О. Кісліцина, О. О. Храпенко, М. О. Кравченко, Л. П. Нестерчук ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 61 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25494
Keywords: етика правника; професійна етика судді; професійна етика адвоката; професійна етика прокурора; правники і правнича професія у суспільстві; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE