Типи спуфінг атак та засобів захисту в локальних мережах - Петков, Євген Ігорович; Петков, Є. І.; Petkov, Yevhen I. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Дослідження розглядає типи Spoofing-атак та засобів боротьби з ними в мережі рівня доступу.
Петков Є. І. Типи спуфінг атак та засобів захисту в локальних мережах / Є. І. Петков // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : матеріали Міжнародної конференції / за заг ред. С. В. Ківалова ; Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025. – С. 85-90. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30133
Keywords: атаки типу спуфінг (spoofing); MAC-адреса; MAC Spoofing атаки; DHCP Spoofing атаки; ARP Spoofing атаки; IP Spoofing атаки