Сутністна характеристика окремих видів презумпцій української правової політики. - Суханова, Д.С.; Суханова, Д.С.; Suhanova, D (My University, 2012)
In article research of a place, role and value of legal presumptions in the le- gal politics of the state, in the ﬁ rst place, judicial, and identify current trends in the legal politics of enforcement of legal presumptions.
Суханова Д.С. Сутністна характеристика окремих видів презумпцій української правової політики. / Д.С. Суханова//Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 75 - 83.
Keywords: Правова політика України; Правові презумції в правовій політиці держави; Правозастосування правових презумпцій; Правова політика сучасної України; Правовая политика современной Украины; Правоприменения правовых презумпций; Правовые презумпции в правовой политике государства; Првовая политика Украины; Prvovaya policy of Ukraine; Legal presumptions in the legal policy of the state; Enforcement of legal presumptions; Legal policy of modern Ukraine