Геополитические изменения после Второй мировой войны. Холодная война - Штурмаревич, Д. А. (Одеса, 2017)
В статті розглядаються основні чинники геополітичних змін після Другої світової війни. Розкрито переформатування геополітичного пострадянського простору і його специфіки. На підставі розгляду теоретичних досліджень висвітлено питання Холодної війни.
Штурмаревич Д. А. Геополитические изменения после Второй мировой войны. Холодная война / Д. А. Штурмаревич // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 103-106.
Keywords: геополітика; геополітичні чинники; європейський простір; ООН; зовнішня політика; Друга світова війна; Холодна війна