Інститут адвокатури як ознака правової держави - Гаврилюк, І. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються питання статусу адвокатури як інституту адвокатури правової держави. Доводиться існування інституту правової допомоги адвоката та пропонується його визначення.
Гаврилюк І. О. Інститут адвокатури як ознака правової держави / І. О. Гаврилюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.35-37.
Keywords: адвокатура; статус адвокатури; інститут правової допомоги адвоката; функції адвокатури; права людини; адвокатура та судова влада