Юридичні технології адвокатської діяльності в системі цінностей права - Манько, Д. Г. (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена дослідженню ролі і місця юридичних технологій адвокатської діяльності в системі цінностей права. Аналізується співвідношення правових цінностей права з функціональним блоком правової системи, зокрема юридичною діяльністю.
Манько Д. Г. Юридичні технології адвокатської діяльності в системі цінностей права / Д. Г. Манько, Н. Б. Арабаджи // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету. – 2020. – С. 4-7.
Keywords: адвокатська діяльність; правові цінності; цінності права; юридична діяльність; юридична технологія