Гібридні форми сучасної політики : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти - Мамонтова, Елла Вікторівна; Мамонтова, Е. В.; Мамонтова, Элла Викторовна; Mamontova, Ella V.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська , Т. М.; Краснопольская, Татьяна Николаевна; Krasnopolska, Tetiana M. (Одеса : НУ "ОЮА", 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для надання методичної підтримки здобувачам вищої освіти, які вивчають дисципліну «Гібридні форми сучасної політики». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів та список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» та рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.

Учебно-методическое пособие предназначено для оказания методической поддержки соискателям высшего образования, изучающих дисциплину «Гибридные формы современной политики». В учебно-методическом пособии изложено содержание учебной дисциплины по темам лекций и практических занятий, практические задания по курсу, перечень тем для самостоятельной работы, вопросы для проверки знаний по дисциплине, перечень тем рефератов и список рекомендуемой литературы. Учебно-методическое пособие подготовлено в соответствии с образовательно-научной программой высшего образования по специальности 052 «Политология» и рекомендуется использовать в учебной работе при подготовке специалистов третьего (образовательно-научного) уровня высшего образования.

The educational and methodological manual is intended to provide methodological support to applicants for higher education studying the discipline "Hybrid Forms of Contemporary Politics". The teaching aid contains the content of the academic discipline on the topics of lectures and practical exercises, practical assignments for the course, a list of topics for independent work, questions for checking knowledge of the discipline, a list of essay topics and a list of recommended literature. The educational and methodological manual was prepared in accordance with the educational and scientific program of higher education in the specialty 052 "Political Science" and is recommended to be used in educational work in the preparation of specialists of the third (educational and scientific) level of higher education.
Мамонтова Е. В. Гібридні форми сучасної політики : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти / Е. В. Мамонтова, Т. М. Краснопольська. - Одеса, 2021. - 52 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science