Деякі аспекти інституту примирення у кримінальному праві - Хорькова, Д. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті на підставі дослідження чинного законодавства, підзаконних актів та наукових джерел висвітлено основні положення, що регулюють механізм примирення на території України. Відображено прогалини, які потребують уваги законодавця, та надано пропозиції щодо їх усунення.
Хорькова Д. О. Деякі аспекти інституту примирення у кримінальному праві / Д. О. Хорькова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.353-356.
Keywords: примирення; компроміс; звільнення від кримінальної відповідальності; угода про примирення