Захист права працівників на професійний розвиток : практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право - Щукін, Олександр (Одеса : Фенікс, 2024)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Захист права працівників на професійний розвиток». Містить тематичний план курсу, практичні завдання, тестові завдання, фабули, теми рефератів, список рекомендованих нормативно-правових актів і спеціальної літератури, питання до заліку. Практикум призначений для забезпечення навчальної, методичної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної робіт здобувачів вищої освіти, підготовки їх до заліку.
Щукін О. Захист права працівників на професійний розвиток : практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право [Електронне видання] / О. Щукін ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 59 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27521
Keywords: професійний розвиток працівників; професійна орієнтація працівників; підвищення кваліфікації працівників; пільги для працівників; захист права працівників; захист права на професійний розвиток