Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Вікова та педагогічна психологія", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Вікова та педагогічна психологія" Єрмакова Світлана Станіславівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Вікова та педагогічна психологія" Єрмакова Світлана Станіславівна. 3. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спец. 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 40 с. 4. Єрмакова С.С. , Меленчук Н.І. Конспект лекцій з дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / С. С. Єрмакова Н. І. Меленчук ; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 81 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Вікова та педагогічна психологія", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29455