Актуальні питання кодифікації екологічного законодавства - Адрющенко, Анастасія Олександрівна (Одеса, 2018)
Стаття присвячена дослідженню екологічного законодавства України з погляду перспективи його систематизації . Здійснено дослідження наявних в науковій літературі пропозицій щодо створення Екологічного кодексу України, а також проаналізовано досвід іноземних країн, де подібні нормативні акти успішно функціонують.
Адрющенко А. О. Актуальні питання кодифікації екологічного законодавства / А. О. Адрющенко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 8-10.
Keywords: екологічне право; екологічне законодавство; кодифікація; Екологічний кодекс України