Цивільне право. Ч. І : практикум для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю D8 «Право» - Бабич, Ірина Григорівна; Бабич, І. Г.; Babych, Iryna (Одеса : Фенікс, 2025)
У практикумі містяться матеріали, що відповідають навчальній дисципліні «Цивільне право. Ч. І», розробленій відповідно до програми для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр». У практикумі викладені плани практичних занять, які включають переліки питань, які виносяться на обговорення на занятті і завдання для самостійної роботи студентів. До кожної теми поданий перелік літератури, а також перелік нормативно-правових актів. У практикумі також наведено загальний перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять та іспиту. Розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Бабич І. Г. Цивільне право. Ч. І : практикум для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спец. D8 «Право». Одеса, 2025. 70 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32824 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.32824
Keywords: цивільне право; цивільні правовідносини; фізичні особи; юридичні особи; право власності; зобов’язальне право; правочини; спадкове право; договірне право; захист цивільних прав; об’єкти цивільних прав; цивільна відповідальність