Актуальные проблемы современной уголовно-правовой политики - Туляков Вячеслав Олексійович; Туляков Вячеслав Алексеевич; Tulyakov V. A. (My University, 2012)
Розглянуто проблему необхідності наукового забезпечення формування балансу між інтересами злочинця, потерпілого, третіх осіб та держави як основного елемента сучасної кримінальної політики. Зроблено висновок про необхідність формування нової теоретичної моделі Кримінального кодексу України.

Рассматривается проблема необходимости научного обеспечения формирования баланса между интересами преступника, потерпевшего, третьих лиц и государства как основного элемента современной уголовной политики. Сделан вывод о необходимости формирования новой теоретической модели Уголовного кодекса Украины.

The problem of necessity of the scientific providing of forming of balance is put between interests of criminal, victim, third persons and state as a basic element of modern criminal politics. Drawn conclusion about the necessity offorming of the new Theoretical model of the Criminal Code of Ukraine.
Туляков В. А. Актуальные проблемы современной уголовно-правовой политики / В. А. Туляков // Основні напрями розвитку кримінального права та шляхи вдосконалення законодавства України про кримінальну відповідальність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. / редкол.: В. Я. Тацій (голов. ред.), В. І. Борисов (заст. г олов. ред.) та інш. – Харків : Право, 2012. – С. 65 - 71.
Keywords: проблемы уголовно-правовой политики; динамика преступности; унификация; публично-правовой доктрина; приватные и публичные интересы; проблеми кримінально-правової політики; динаміка злочинності; уніфікація; публічно-правова доктрина; приватні та публічні інтереси; problems of criminal policy; crime dynamics; unification; public law doctrine; private and public interests