Щодо розуміння криміналістичного забезпечення як діяльності - Топорецька, З. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розкрито зміст криміналістичного забезпечення кримінального провадження, підкреслено значеня його техніко-криміналістичного та екпертно-криміналістичного складових.
Топорецька З. М. Щодо розуміння криміналістичного забезпечення як діяльності / З. М. Топорецька // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 190-191. криміна
Keywords: криміналістичне забезпечення; суб'єкт криміналістичного забезпечення; об'єкт криміналістичного забезпечення; техніко-криміналістичне забезпечення; експертно-кримінаслітичне забезпечення; кримінальне провадження